Üdvözöljük

  a Tiszti Klub Étterem

  honlapján!

  Rólunk

  tiszti5.jpg

  A Tiszti Klub Étterem, Kiskunhalas központjától csupán 650 méterre található. A rövid sétát vagy autóutat követően, hétköznaponként finom, minőségi menüvel várjuk az éhes vendégeinket. Cégünk profiljába továbbá a különböző a rendezvények lebonyolítása is beletartozik. 

  Rendezvényhelyszín lévén lehetőség van különböző méretű összejövetelek, ünnepek lebonyolítására. Visszafogottan elegáns, ám ugyanakkor otthonos termek gondoskodnak a remek hangulatról, igazi kis ékszerdoboz, amely nagyszerűen alkalmas arra, hogy pillanatok alatt otthon érezze magát az ember. Esküvő esetén kinti szertartás lebonyolítását is vállaljuk, hiszen szabad ég alatt kimondani a boldogító "igen"-t a legcsodásabb pillanat a világon!

  Szolgáltatások

  fffggghhh1.png

  Menüztetés

  A Tiszti Klub Étterem hétköznapokon finom, házias ízekkel várja az ételkedvelőket! A változatos kínálat mellett minőségi menüztetést nyújtunk megfizethető árak mellett. Leves, kétféle főétel, kedves kiszolgálás, hetente frissülő étlap! Ha nincs kedve főzni vagy csak szimplán kipróbálná éttermünk ízeit, akkor ajánljuk figyelmébe az "Aktuális menüajánlatunkat"! 
  nvtelen-ghbnn4.png

  Rendezvény

  Születésnap, névnap, céges csapatépítő, legény- és leánybúcsú, esküvő? Termeink mindegyike alkalmas kisebb-nagyobb rendezvények tartására. Kellemes légkör, felkészült személyzet, dekoráció, személyre szabott ajánlatok, kínálatunkban többek között ezekkel is találkozhatnak az érdeklődők! Rendezvények x főtől y főig, családias környezetben a városközpont mellett!
  h100.jpg

  Leves:
  "A" főétel:
  Bolognai spagetti   

  "B" főétel:
  Hawaii szelet,Rizs(sonka, ananász, kukorica, sajt)
  k100.jpg

  Leves:
  "A" főétel:
  "B" főétel:
  sz100.jpg

  Leves:
  "A" főétel:
  "B" főétel:
  cs100.jpg

  Leves:
  "A" főétel:
  "B" főétel:
  p100.jpg

  Leves:
  "A" főétel:
  "B" főétel:
  Gyros, zöld saláta, sült burgonya
  coin_s.png
  cash2_s.png
  card_s.png
  A menü ára
  Helyben fogyasztva: 860 Ft
  Kiszállítva: 920 Ft

  Fizetési lehetőségek:
  készpénz, étkezési utalványok, bankkártya

  Galéria

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Kapcsolat  További információért, vagy rendezvényhelyszín foglalás ügyében keressen bennünket az alábbi telefonszámok valamelyikén:


  +36 20 975 08 84
  +36 20 358 58 27

  Nyitva tartás: 

  H - Szo: 9-22
  V: Zárva 

  Kapcsolat

  Kiskunhalas, Petőfi u. 7.

  • 0677522429

  • info@tisztiklub.hu

  Hírlevél